Email  info@tegelhandelambroslijkerman.nl
Tegelhandel Ambro Slijkerman - de trendzetter voor uw huis
adresgegevens
Grote Sloot 66
1754 JG Burgerbrug NH
Tel  0226 - 383152
Fax 0226 - 383325
Mob 06 - 46063223
info@tegelhandelambroslijkerman.nl
openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Op afspraak,
ook tijdens avonduren
Zaterdag
10.00 - 16.00
Mob 06 - 46063223
avonduren op afspraak
Tegels van Castelvetro en Provenza met de uitstraling van HOUT
photogallery
Wij leveren tegels van topmerken als AlaCarte, Alfa, Atlas Concorde, Baldocer, CasaDolceCasa, Cerdisa, Delconca, Faro, Gazzini, Grandeur, Keraben, LaFabrica, Lea, Monocibec, Mosa, Pavigres, Revigres, Sphinx, Tagina, Villeroy & Boch, en nog veel meer ...
ons assortiment

Of u nu houdt van strak design of juist landelijk en rustiek, bij elke woonstijl is een passende tegel te vinden en kiest u voor praktisch en duurzaam met een eigen uitstraling. Ons assortiment bestaat uit de mooiste series wand- en vloertegels van de beste merken. De maat 60x60 cm is ruim vertegenwoordigd, evenals grotere afmetingen, maar ook in de kleinere tegel is volop keuze. In onze showroom krijgt u de beste indruk!

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor lijmen, voegmaterialen, hulpmaterialen en poetsmiddelen. Tevens kunnen wij desgewenst het vakkundig leggen en zetten van uw tegels verzorgen, eventueel in combinatie met het aanleggen van vloerverwarming. Kom eens langs of maak een afspraak voor de mogelijkheden en een deskundig advies.